Kommende arrangementer

Walk a Ton 2022

Lørdag den 9. april 2022

Gå-eventen bringer jer gennem vores skønne område langs strandene, skovene og gennem Juelsminde by. Variationen vil byde på skønne naturoplevelser, hvor I sammen kan nyde at gå enten i fællesskab eller som individuel deltager. Distancerne giver mulighed for at alle kan deltage – både begyndere, letøvede og øvede – børn, unge og ældre.
I målområdet, ved Juelsmindehallerne er den røde løber rullet ud og der vil efter en dejlig tur, være mulighed for at hygge sig, købe mad, drikkevarer og nyde levende musik. Rigtig gode rammer for en fælles dag med familie, venner eller kolleger. Alle som gennemfører deres valgte distance får en unik medalje når de kommer i mål

Fortryllende flot Cirkus kommer snart til din by

Cirkus Trapez 2022 præsenteret af Isabella Enoch, kommer til

Juelsminde Hallerne den 14. maj kl. 15.00

Forestillingen har alt det, som kendetegner en cirkusforestilling i verdensklasse. Cirkus Trapez 2022 byder indenfor i manegen med et superflot og spændende program for hele familien, med internationale kunstnere og artister i særklasse, samt masser af spændende indslag og shows. Alt sammen sammensat af Isabella Enoch.

Den garvede Cirkusprinsesse, der selv er vokset op i cirkusmanegen, har i mange år, rejst verden tynd med sit solotrapeznummer. Isabella er ikke længere selv aktiv i manegen som artist, da hun har dedikeret sig til koreografi og sammensætning af forestillingen. Cirkuspublikummet bliver dog ikke snydt for en garvet cirkus prinsesse i manegen, det er nemlig Agnete Enoch, der byder publikum velkommen og som binder showet sammen. Den store erfaring og et helt liv i cirkusverdenen skinner tydeligt igennem i de forestillinger, som Agnete er sprechstallmeister for. Agnete har 50 års sprechstallmeister jubilæum i år, hun startede som kun 15 årig som konferencier i Australien i det store Circus Asthon i 1972, og man fornemmer tydeligt den passion, Agnete har for at skabe en forestilling, der emmer af charme og kvalitet.

Publikum vil opleve et skørt hundeshow, dygtige jonglører, fascinerende trylletriks, ægte akrobater, flot slangemenneske, seje trapezartister, frække geder og en nuttet pony. Der bliver selvfølgelig masser at grine af, når latterlige komikere laver pudseløjerligheder, sjov og ballade. Både voksne og børn vil med garanti få en uforglemmelig oplevelse i Cirkus Trapez 2022, som vil være både fascinerende og hylende morsom samt superspændende med masser af gys.

På gensyn i Cirkus Trapez 2022