Retningslinier

Juelsminde Motionscenter er et frivilligt drevet center med plads til alle, der ønsker at holde sig i form og træne under uformelle forhold.

Adgangskort/ nøglekort

Dit adgangskort er personlig og kan ikke overdrages til andre. Alle der træner skal have en gyldig billet.  Lukkes der andre ind uden gyldig billet, hæfter man personlig for dem. Der vil periodevis være kontrol. Defekte nøglekort refunderes ikke.

Adfærd

Vi ønsker, at alle skal have en god oplevelse, når de træner. Vi forventer derfor en positiv omgangstone, hvor vores medlemmer udviser respekt for og tager hensyn til hinanden og instruktører der underviser hold. Anvisninger fra personalet eller instruktør skal altid følges og står ikke til diskussion.

Alarm og overvågning

Der er alarm og overvågning på hele centeret. Alarmen aktiveres uden for åbningstiden, så forlad centeret rettidigt. Kontakt 7569 3675 hvis du er så uheldig at aktiverer den.

Automatisk dørlås

Uden for kontortid er dørene til motionscenteret låst. For at få adgang skal du altid scanne dit nøglekort eller indtaste kode ved indgangen og igen ved ”den hvide dør”

Beklædning

Du skal være iført rene indendørssko og træningstøj, hvor overkroppen er tildækket.

Doping

Brug af doping accepteres ikke. Salg af doping i centeret medfører politianmeldelse samt udelukkelse.

Glemte sager

Glemte sager samles sammen i en kasse ved indgangsdøren. Værdigenstande samles på kontoret og udleveres af personalet. 

Gæst 

Gæster er meget velkomne. Følges du med et medlem, som har adgangskort, skal dagsbillet købes inden træningen starts på MobilePay 99792. Ved køb på hjemmesiden, modtages en adgangskode i bekræftelsen, der skal indtaste på nøglescanneren. Turister har mulighed for at købe 1-, 7- eller 14-dags billet https://www.jhacenter.dk/motionscenter/gaest-eller-turist/

Kontortid

Vores kontor er åben tirsdage kl. 15-17 samt torsdage kl. 10:30-11:30, kl. 17-18, hvor vi er behjælpelig med medlemskaber, bookinger og spørgsmål. Vi er dog altid at træffe på telefon 75693 675

 Mobil – film

Mobilsamtaler bør begrænses i centeret. Udvis hensyn og sæt mobilen på lydløs. Det er ikke tilladt at tage billeder eller filme andre medlemmer i centeret iht. GDPR

Erhvervsmæssig og redaktionel film- & fotooptagelse er kun tilladt iflg aftale med centerledelsen

Musik

Hvis du vil høre anden musik end den, som spilles i centeret, skal du benytte høretelefoner. Din musik skal ikke spilles så højt, at den generer andre.

Nødudgang & brand

Nødudgangen må ikke blokeres, lige som vinduer og døre kun må åbnes i nødstilfælde. Går brandalarmen skal alle forlade centeret omgående og samle sig på hallen parkeringsplads.

Omklædning

I både dame- og herreomklædningen er der en sauna til fri afbenyttelse. Saunaen tændes manuelt, men slukker automatisk.

Opbevaringsskabe

Det er muligt at benytte vores skabe på gangen til opbevaring af personlige ejendele. Medbring egen lås. Skabene er ikke personlige og skal tømmes efter endt træning. Opbevaringen er på eget ansvar.

Personlig hygiejne – pas på dig selv og andre

Bliv hjemme hvis du føler dig syg eller sløj. Hav en god håndhygiejne og hold afstand til andre. Du skal være iført rent træningstøj og rene indendørssko. Brug et medbragt håndklæde på alle underlag, hvor du enten sidder eller ligger.

Renhold

Motionscenter rengøres dagligt. Maskiner og udstyr skal rengøres efter brug med sprit og aftørres med klude. Ryd op efter dig selv. Sæt håndvægt og vægtskiver på plads efter brug, smid brugt papir i affaldsspanden og brugte klude i kurvene. Aflevere motionscenteret som du selv ønsker at modtage det.

Rusmidler

Rygning inkl. e-cigaretter er ikke tilladt – snus frabedes. Du må ikke opholde dig i centeret, hvis du er påvirket af alkohol, narkotika, nervemedicin eller andet som påvirker din evne til at træne sikkert.

Udstyr

Vores udstyr skal behandles med respekt og må kun benyttes efter forskrifterne og til de øvelser de er beregnet til. Håndvægte og stænger skal have gulvkontakt for de slippes.

Skulle du opdage en defekt på udstyr, maskiner eller inventar så giv venligst besked til personalet eller en instruktør. Sæt al udstyr på plads efter brug

Åbningstider

Vores åbningstider er alle dage kl. 05:00 – 22:00. Jule- & nytårsaften lukkes kl. 16:00. Tiderne skal overholdes, hvilket betyder at centeret skal være forladt kl. 22:00 – seneste adgang er kl. 21:30

 

Alle medlemmer skal overholde de til enhver tid gældende retningslinjer, for at sikrer en positiv, tryg og sikker træningsoplevelse for alle.

Overtrædelse af retningslinjerne eller manglende efterlevelse af personalet og instruktørernes anvisninger kan medføre advarsel, bortvisning, udelukkelse ophævelse af dit medlemskab eller anmeldelse til Politiet.